Articole / Postat pe

Un nou moment istoric la biserica Adonai

Duminică, 06 noiembrie 2016, începând cu ora 14.00, noi, Biserica Adonai din București vom celebra primul nostru botez nou-testamental. Vesela noastră sărbătoare va avea loc în clădirea Bisericii Izbânda, de pe strada Nicoale Oncescu nr. 23.

Aventura bisericii noastre a început în anul 2013 iar în timp, grupul inițial a devenit o comuniate unită, o adevărată familie. Entuziasmul nostru crește pe zi ce trece, la fel și implicarea în slujirea lui Dumnezeu. Și acestea credem că nu sunt doar vorbe.

Dumnezeu este bun și fața Lui strălucește peste noi. Cu ocazia botezului de duminica aceasta, Gabriela și Florin vor avea marea bucurie de a mărturisi în mod public că Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu, Domnul și Mântuitorul lor personal. Hainele albe cu care vor fi îmbrăcați vorbesc despre îndreptățirea și viața curată pe care cei doi au primit-o în dar, pe baza credinței lor personale în Domnul Isus Hristos.

Ne bucurăm dacă veți susține în rugăciune lucrarea Domnului în biserica Adonai, iar dacă sunteți din București vă așteptăm să sărbătorim împreună lucrările mărețe ale lui Dumnezeu.

Cu multă prețuire,

Costel Ghioancă și Ștefan Cornu

Un nou moment istoric la biserica Adonai

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.