Întâlniri de celebrare în plen

Iubim să ne adunăm cu toții împreună cu scopul închinării pasionate și a proclamării Cuvântului lui Dumnezeu. Promovăm cu ardoare atât un angajament al minții cât și un angajament al inimii în închinarea noastră înaintea Dumnezeului dumnezeilor și Domnului domnilor. „Şi, în fiecare zi, în Templu şi prin case, nu încetau să dea învăţătură şi să ducă vestea bună că Isus este Cristosul.” (Faptele apostolilor 5:42)

Grupuri de studiu și de rugăciune în case

Creșterea spirituală ia avânt atunci când ne ajutăm unii pe alții în călătoria creștină. De aceea la Adonai sunt dedicați îndemnării, învățării, sfătuirii și rugăciunii reciproce în grupurile de casă. „N-am ascuns nimic din ceea ce vă era de folos, predicându-vă şi învăţându-vă în public şi prin case” (Faptele apostolilor 20:20)

Relații de ucenicie unu la unu

La biserica Adonai am înțeles că viața de credință sănătoasă nu poate înflori fără relații de ucenicie unu la unu. De aceea credem că aceste relații trebuie să fie spirituale și intenționale și să se bazeze pe încredere, dragoste și confidențialitate reciproce. „Rănile făcute de un prieten dovedesc credincioşie, dar sărutările unui duşman sunt din abundenţă.” (Proverbe 27:6)