Moise Mariniuc

Numele meu este Moise, m-am născut în anul 1995 în Iași și am copilărit în Verești, jud. Suceava. Am fost binecuvântat să mă nasc într-o familie de credincioși, în mijlocul căreia încă de mic copil am fost învățat să Îl caut pe Dumnezeu. De-a lungul anilor am frecventat Biserica locală, unde am participat activ la programele copiilor, apoi a tinerilor și în corul Bisericii. Au urmat anii de liceu în orașul Suceava. În timpul acestora, îndurarea Domnului și harul Său m-au făcut să înțeleg că fiind născut într-o familie creștina, frecventând o biserică și chiar implicându-mă în activitatea acesteia, nu îmi garantau nicidecum mântuirea si iertarea păcatelor. Mediul în care am crescut și principiile biblice cu care am fost educat m-au ajutat mereu să aleg ce era corect, să evit viciile și să trăiesc o viață echilibrată. Toate acestea însă m-au făcut să cred că prin forțele mele și prin felul meu de a fi pot să fiu plăcut Domnului și curând am ajuns să mă văd într-o poziție superioară față de alții. Oh, dar cât de tare mă înșelam și cât de zadarnică era truda mea și eforturile mele.  Cât de nefericit mă simțeam știind că orice aș fi făcut nu era suficient. Înțelegeam că nimic nu putea umple acel gol imens din sufletul meu.

Căutarea și truda mea s-au încheiat în anul 2013, atunci când Dumnezeu, în îndurarea Sa a hotărât să îmi deschidă inima și mintea să înțeleg că doar Hristos este răspunsul. Am înțeles că doar El poate să umple golul din sufletului meu și doar prin jertfa Sa am garanția mântuirii și iertarea păcatelor. În toamna aceluiași an am primit botezul în Biserica locală din Verești.

Ulterior am venit în București unde am absolvit cursurile universitare de Drept, am terminat masterul în Dreptul Afacerilor și unde, cel mai important, prin călăuzirea Domnului, am descoperit Biserica Adonai care m-a primit cu toată dragostea, devenind și membru în anul 2018.

În următorii ani binecuvântările Domnului nu au încetat, ci s-au reînnoit mereu și mereu față de mine. În anul 2020 am primit un cadou deosebit, cum doar El știe să dăruiască, pe Gabriela, soția mea. Împreună slujim în Biserica Adonai, trăind sub domnia nelimitată a lui Dumnezeu.

Moise Mariniuc