Bun venit!

Ce ar trebui să știi despre noi!

Ne bucurăm că ești aici și ne simțim onorați să-ți slujim și să-ți fim alături! Suntem o biserică pasionată de gloria lui Dumnezeu și de domnia Sa nelimitată. De fapt numele „Adonai” exact asta înseamnă în limba ebraică, că El este Domnul, Stăpânul, Suveranul. De aici și dorința noastră, de a proclama domnia nelimitată a lui Hristos în toate sferele vieții prin vorbe și prin fapte, cu dorința de a vedea cât mai mulți oameni restaurați și plini de pasiune pentru Dumnezeu.

Avem întâlniri în plen și în grupuri de casă. Este uimitor să vezi vieți transformate radical de puterea Evangheliei când luăm în serios autoritatea Bibliei chiar și aspecte care țin de organizarea întâlnirilor bisericii.

DAR TU?

Ești binevenit împreună cu noi și te acceptăm așa cum ești, fără să te judecăm, însă fii gata să pornim împreună în aventura vieții noastre: asemănarea cu Hristos! Dacă ai vrea să afli mai multe față în față sau simți că viziunea noastră vibrează cu inima ta nu ezita să ne contactezi. Suntem dornici să te cunoaștem și să împărtășim împreună pasiunea pentru Hristos. Suntem convinși că poți găsi aici profunzime în Scripturi, închinare autentică, o familie de credință iubitoare și posibilitatea de a sluji activ în trupul lui Hristos!

CE DENOMINAȚIE SUNTEM?

Dacă te întrebi ce fel de denominațiune creștină reprezentăm, ei bine nu-ți face griji! Nu suntem o sectă. Suntem o biserică baptistă, cult religios aprobat oficial de Statul Român și cu drepturi depline în acesta, așa cum sunt Biserica Ortodoxă Română, Biserica Romano-Catolică etc. Până la urmă însă nu contează numele unei confesiuni, ci întâlnirea personală și salvatoare cu Hristos!