Bun venit!

Ce ar trebui să știi despre noi!

Ne bucurăm că ești aici și ne simțim onorați să-ți slujim și să-ți fim alături. Suntem o biserică pasionată de gloria lui Dumnezeu și de domnia Sa nelimitată. De fapt numele „Adonai” exact asta înseamnă în limba ebraică, că El este Domnul, Stăpânul, Suveranul. De aici și dorința noastră, de a proclama domnia nelimitată a lui Hristos în toate sferele vieții prin vorbe și prin fapte, cu dorința de a face ucenici ai lui Hristos în generația de azi.

Trei aspecte le înțelegem ca fiind cruciale pentru împlinirea acestei viziuni: (1) celebrarea pasionată a lui Hristos, (2) dedicare față de creșterea spirituală autentică și (3) devotarea față de comunicare evangheliei cu cei pierduți. Suntem pasionați de aceste trei aspecte dar suntem și foarte serioși cu privire la ele. Biblia ne vorbește în același timp de pasiune și de dedicare. Dar ca să evităm ca aceste lucruri cu adevărat importante să nu rămâne o teorie frumoasă avem 5 valori cheie la care ținem și care ne ajută să împlinim viziunea noastră: Scriptura aprofundată, rugăciunea ferventă, slujirea sacrificială, iubirea autentică și caracterul transformat.

Avem întâlniri în plen și în grupuri de casă. Este uimitor să vezi vieți transformate radical de puterea evangheliei când luăm în serios autoritatea Bibliei chiar și aspecte care țin de organizarea întâlnirilor bisericii.

DAR TU

Ești binevenit împreună cu noi și te acceptăm așa cum ești fără să te judecăm, însă fii gata să pornim împreună în aventura vieții noastre: asemănarea cu Hristos! Dacă ai vrea să afli mai multe față în față sau simți că viziunea noastră vibrează cu inima ta nu ezita să ne contactezi. Suntem dornici să te cunoaștem și să împărtășim împreună pasiunea pentru Hristos. Suntem convinși că poți găsi aici profunzime în Scripturi, închinare autentică, o familie de credință iubitoare și posibilitatea de a sluji activ în trupul lui Hristos!

CE DENOMINAȚIE SUNTEM

Dacă te întrebi ce fel de denominațiune creștină reprezentăm, ei bine nu-ți face griji! Nu suntem o sectă. Suntem o biserică baptistă, cult religios aprobat oficial de Statul Român și cu drepturi depline în acesta, așa cum sunt Biserica Ortodoxă Română, Biserica Romano-Catolică etc. Nu suntem de ieri de azi, ci avem o tradiție de peste 400 de ani de existență creștină. Până la urmă însă nu contează numele unei confesiuni, ci întâlnirea personală și salvatoare cu Hristos!