Alex Toma

Am sosit în aceasta lume în luna martie a anului 1982, într-o familie creștin ortodoxă. La vârsta de 5 ani, Domnul a hotărât sa o cheme la El pe mama mea, în urma unui accident de mașină. De atunci familia mea a devenit bunica si bunicul, fiindcă tatăl meu a suferit și el de anumite probleme medicale la unul dintre picioare, neputând să aibă grijă de copii.

După 1990, în perioada copilăriei, după vizionarea serialului „Cartea Cărților” difuzat la televiziunea națională, bunicul a scris o scrisoare în numele meu către adresa indicată la finalul episodului, primind drept răspuns o invitație la biserica creștină baptistă din strada Popa Rusu, nr. 22. Am mers împreuna la acea adresa; eu rămâneam la programul copiilor, iar bunicul mergea la biserica ortodoxă de peste drum, pentru ca la finalul programului să ne reîntâlnim. În acest mod am descoperit de mic Cuvântul Domnului, prin intermediul scolii duminicale, cum avem să aflu ulterior că se numește acea întâlnire.

Prin studiile și jocurile de la școala duminicală, am învățat ce înseamnă păcat, har și mântuire. Primind de mic învățătura sănătoasă, aceasta s-a lipit de inima mea, iar la vârsta de 18 ani l-am mărturisit pe Domnul Isus ca Domn si Mântuitor al vieții mele primind botezul creștin, iar de atunci Îl urmez si Îi slujesc.

În anul 2013, împreună cu soția mea ne aflam în căutarea unei biserici căreia să i ne alăturăm. Ne doream o biserică în care să se predică Cuvântul Domnului, iar învățătura dată să fie biblică. Așa am ajuns la biserica Adonai, unde împreună cu soția mea Veronica slujim de atunci Domnului.

Alex Toma