Întâmplări cu tâlc / Postat pe

O poză cu tâlc…

Zilele acestea am avut ocazia să revăd o poză din anul 2010. În poză apar eu şi Teo, primul nostru băieţel.

SDC10476

Menţionez că nu este regizată, nici măcar nu am ştiut că cineva ne fotografiază. La o privire mai atentă am remarcat câteva lucruri „cu tâlc”. Pe mine m-au motivat şi mă gândesc că poate vă vor fi de folos şi vouă:

1. Mesajul de pe tricou: „Be strong! Be courageous! Follow Jesus!” (Fii tare! Fii curajos! Urmează-l pe Isus).  Cred că este o încurajare ce merită să fie reţinută!

2. În faţă se deschid „două căi”. În poză se vede cum din drumul principal se mai deschide „o cale” spre dreapta. Uneori, în viaţă apar căi ce pot părea a fi mai uşoare, drumuri ce se abat de la calea cea dreaptă. Tentaţia „scurtăturilor” va fi mare, însă tocmai atunci avem nevoie să fim tari, curajoşi şi să-l urmăm pe Isus.

3. În poză se vede cum îl duc pe Teo, pe umeri. Avem responsabilitatea de a-l urma pe Hristos, dar avem şi o „datorie generaţională”. Trebuie să-i punem pe copiii noştri pe umeri şi să-i conducem pe căile Domnului. Ca să nu mai spun de faptul că Teo priveşte în spate, parcă spre generaţiile ce vin după el, confirmând că credinţa nu se moşteneşte dar se recomandă!

Vă asigur că spiritualizările improprii nu sunt deloc „specialitatea mea”, însă cred că această poză face „cât o mie de cuvinte”, mai ales că a fost o pură… întâmplare!

Pastor, Costel Ghioancă

O poză cu tâlc...

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.