Articole / Postat pe

Încurajarea zilei (25.09.2014): „Ești o persoană plăcută!”

EȘTI O PERSOANĂ PLĂCUTĂ!

Nu este normal să nu ne intereseze deloc ce cred alții despre noi. Când părerea oamenilor despre noi devine o obsesie cred că vorbim despre o problemă, dar tot așa este și când suntem total nepăsători față de modul în care ne văd și ne percep cei din jur. O stare ca cea din urmă ar arăta de la sine că suntem  deconectați și neintegrați social. community-people-300x286

Apoi, mai există și tensiunea dintre a fi plăcut în ochii lui Dumnezeu și în ochii oamenilor. Este foarte adevărat că se întâmplă ca atunci când alegem să-i fim plăcuți Domnului să avem oameni în jurul nostru care să nu agreeze acest fapt. Cu toate acestea, nu cred că cele două tipuri de „plăceri” sunt întotdeauna incompatibile.

Vreau să aduc în atenție un verset interesant: „Ei lăudau pe Dumnezeu şi erau plăcuţi înaintea întregului norod. Şi Domnul adăuga în fiecare zi la numărul lor pe cei ce erau mântuiţi.” (Faptele Apostolilor 2:47) .

Cred că este interesantă ordinea: credincioșii mai întâi îl laudă pe Dumnezeu și, drept urmare, sunt plăcuți înaintea întregului norod. Cu alte cuvinte credincioșii sunt persoane plăcute. Tu ești o persoană plăcută. Chiar dacă oamenii nu spun pe față lucrul acesta, de multe ori, în inima lor ei îi apreciază pe credincioși. Acest lucru se aplică în școli, în fabrici, la birou, oriunde în societate. Până și mulți comuniștii îi apreciau pe credincioși, pe ascuns, ori pe față.

Când scopul nostru este să-l lăudăm pe Domnul, El îi face „prieteni, chiar și pe vrăjmașii noștri.” Urmarea lui Hristos ne înfrumusețează și ne înnobilează caracterul, iar acesta este un lucru plăcut. Nu te îngrijora. Dacă îl urmezi pe Domnul și te sfințești cu adevărat ești o persoană plăcută.

Pastor Costel Ghioancă

Încurajarea zilei (25.09.2014): „Ești o persoană plăcută!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.