Articole / Postat pe

Încurajarea zilei (24.09.2014): „Pachet complet!”

Orice credincios adevărat dorește să trăiască în relație cu Dumnezeu la cel  mai înalt nivel posibil. Tânjim mereu după o legătură cât mai strânsă cu Dumnezeu și, desigur, ne întrebăm ce ne lispsește… Ce ar trebui să facem? Ce să căutăm? În ce să stăruim?complete_lean2

Se întâmplă să privim cu jind la „biserica primară”, să remarcăm râvna lor pentru Domnul și eficiența în evanghelizare și, apoi, să tragem concluzia că ei au avut ceva ce noi nu avem. De fapt, Biblia ne spune pe ce puneau accent primii creștini: „Ei stăruiau în învăţătura apostolilor, în legătura frăţească, în frângerea pâinii şi în rugăciuni.” (Faptele Apostolilor 2:42)

Textul ne arată, clar, pe ce puneau preț creștinii de la început. Putem stărui și noi în ce au stăruit ei? Ne lipsește nouă ceva? Nu! Avem „pachetul complet”! Prin Duhul Sfânt putem persevera și noi în învățătură, în comuniunea frățească, în celebrarea Cinei Domnului și în rugăciuni.

După două mii de ani biserica se bucură de „pachetul complet” necesar creșterii spirituale și împlinirii menirii ei în lume. Ce mare încurajare pentru noi! Putem merge mai departe știind că în Hristos, prin Duhul Sfânt avem „tot în ceea ce privește viața și evlavia.”

Pastor Costel Ghioancă

Încurajarea zilei (24.09.2014): „Pachet complet!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.