Articole / Postat pe

Încurajarea zilei (20.09.2014): „Mai există o soluție!”

Câteodată  lucrurile, pur și simplu, nu merg! Se întâmplă să întâmpinăm dificultăți și la nivel personal, dar și în slujirile în care suntem angrenați alături de alte persoane. Unii oameni pot fi extrem de dificili și tot așa unele situații din viață. index

Iuda a fost unul dintre cei 12 ucenici ai Domnului Isus. Cu toate acestea, a fost un trădător. Grupul „martorilor învierii” a fost dezcompletat prin gestul lui Iuda. Totuși, planul Domnului și frumusețea lucrării lui nu stă în Iuda. Apostolii au zis: „Trebuie deci ca, dintre cei ce ne-au însoţit în toată vremea în care a trăit Domnul Isus între noi, cu începere de la botezul lui Ioan până în ziua când S-a înălţat El de la noi, să fie rânduit unul care să ne însoţească drept martor al învierii Lui.” (Faptele Apostolilor 1:21-22)

Textul ne arată mai departe că intră în scenă Matia. Mai există o soluție și, iată, grupul celor 12 este din nou complet. Majoritatea celor care renunță la diverse slujiri și proiecte la care Domnul i-a chemat o fac de multe ori din cauza „trădătorilor” moderni, a dezamăgirilor personale și a altor factori care pavează drumul resemnării.

Experiența alegerii lui Matia ne arată că mai există o soluție! Nimeni nu este de neînlocuit și nici o problemă nu este de nerezolvat. Ce se cere de la noi este pocăință și perseverență în credință. Dumnezeu își duce planurile Lui mai departe. El nu rămâne niciodată resemnat și fără soluții.

Pastor Costel Ghioancă

Încurajarea zilei (20.09.2014): „Mai există o soluție!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.