Articole / Postat pe

Încurajarea zilei (17.09.2014): „Nu ești singur(ă)!”

NU EȘTI SINGUR(Ă)!

Astăzi aș vrea să ne îndreptăm gândul spre o mare promisiune făcută de Mântuitorul, devenită deja o certitudine: nu suntem singuri! Hristos le-a spus ucenicilor:joinhands

Pe când Se afla cu ei, le-a poruncit să nu se depărteze de Ierusalim, ci să aştepte acolo făgăduinţa Tatălui, „pe care”, le-a zis El, „aţi auzit-o de la Mine. Căci Ioan a botezat cu apă, dar voi, nu după multe zile, veţi fi botezaţi cu Duhul Sfânt.” (Faptele Apostolilor 1:4-5)

Duhul Sfânt, Mângâietorul, este cu toți cei ce sunt în Hristos, cei ce cred în El. Rusaliile au confirmat venirea Duhului și, de atunci încoace, toți credincioșii sunt locuiți de Duhul și mereu îmreună cu El. Aici este marea minune: Dumnezeu este cu tine și cu mine la tot pasul! Nu mai avem episoade de prezență temporară a Duhului, așa cum era cazul în Vechiul Testament. Harul lui Dumnezeu face ca Duhul să-i pecetluiască pentru totdeauna pe cei ce cred în Hristos și să nu-i mai lase niciodată singuri!

Panica pe care cel rău o răspândește asiduu în inimile oamenilor este teama de a fi singur(ă). Din acest punct, mai departe, mulți sunt gata să facă tot felul de compromisuri și să încropească tot felul de soluții pentru a nu rămâne singuri. Credinciosul știe că și dacă toți din jur l-ar părăsi, Hristos rămâne în El, prin Duhul. Drama singurătății nu este o opțiune pentru adevăratul credincios. Odihnește-te în acest adevăr glorios!

Pastor Costel Ghioancă

Încurajarea zilei (17.09.2014): „Nu ești singur(ă)!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.