Articole / Postat pe

Încurajarea zilei (06.10.2014): „Dacă este de la Dumnezeu nu se va nimici”

Oamenii momentului sunt oameni ai proiectelor! Mai fiecare dintre noi suntem agrenați în câte-un proiect. Fie că vorbim despre viața personală, familie sau carieră întâlnim proiecte peste tot. Ce să mai spunem de proiectele de natură spirituală?  În domeniul dezvoltării și edificării personale, sau lucrări care îi vizezaă pe cei din jur, din nou, peste tot proiecte!index

Alții sunt la polul opus: nu mai fac nimic. Le este teamă de eșec. Cum ar trebui să ne raportăm la diferite lucrări pe care vrem să le facem. În Scripturi găsim un pasaj foarte interesant: „Şi acum eu vă spun: „Nu mai necăjiţi pe oamenii aceştia, şi lăsaţi-i în pace! Dacă încercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici; dar dacă este de la Dumnezeu, n-o veţi putea nimici. Să nu vă pomeniţi că luptaţi împotriva lui Dumnezeu.” (Faptele Apostolilor 5:38-39)

Ceea ce este de la Dumnezeu nu poate fi distrus, nu este sortit eșecului. Ce mare încurajare! Dacă suntem siguri că în spatele acțiunilor noastre se află, cu adevărat, Dumnezeu atunci proiectul va reuși. Este atât de important ca în fiecare lucru și decizie să fim în voia Domnului. Iar când este așa, creștinul este plin de curaj și știe că nu lucrează în zadar.

Pastor Costel Ghioancă

 

 

 

Încurajarea zilei (06.10.2014): „Dacă este de la Dumnezeu nu se va nimici”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.