Articole / Postat pe

Încurajarea zilei (05.10.2014): „Creștinul cu 7 vieți!”

CREȘTINUL CU „ȘAPTE VIEȚI”!

Nu știu câte vieți are pisica, dar creștinul are cel puțin vreo 7, 10, 15, sau chiar mai multe… Sigur, folosesc puțin umor, dar vreau să spun că atât timp cât Domnul are un plan cu noi aici pe pământ, El se va îngriji să ne scape din primejdiile vieții. images

În Faptele Apostolilor capitolul 5, apostolii sunt luați și aruncați în temnița de obște fiindcă vesteau numele lui Hristos, un înger îi eliberează, noaptea, în mod miraaculos din acea temniță, iar în ziua următoare ce credeți că au făcut? Au fugit cât mai departe de acel loc? Nu! „ Cineva a venit şi le-a spus: „Iată că oamenii pe care i-aţi băgat în temniţă stau în Templu şi învaţă pe norod.” (Fapte 5:25)”

Ei au continuat să îl vestească pe Hristos. Au fost izbăviți tocmai pentru a continua să-l slujească pe Domnul.  După scena asta, din nou sunt arestați și soborul s-a sfătuit să-i omoare pe apostoli. Domnul îi scapă și de data asta prin intervenția lui Gamaliel.

Lecția este simplă: noi trebuie să îl slujim pe Domnul! Câtă vreme El are un plan cu noi pe acest pământ ne va scăpa din mâinile vrăjmașilor. Viața noastră este în mâna lui. Ne va da „7 vieți, 100” sau câte va fi nevoie. Deci să îl slujim pe Domnul, să ne încredem în El și să nu ne temem pentru viața noastră.

Pastor Costel Ghioancă

Încurajarea zilei (05.10.2014): „Creștinul cu 7 vieți!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.