Articole / Postat pe

Femeie crescută de homosexuali susţine căsătoria normală

O femeie canadiancă care a fost crescută într-un cămin homosexual acum se dedică persoanelor care trec prin aceeași situație și cere guvernelor din toată lumea să protejeze căsătoria dintre femeie și bărbat.down-230x300

După cum informează ForumLibertas.org, Dawn Stefanowicz locuiește în Ontario, Canada, împreună cu soțul ei și cei doi fii. Acum lucrează la autobiografia sa și dezvoltă o lucrare specială pe site-ul www.dawnstefanowicz.com.

Ea ajută alte persoane care ca și ea au crescut sub îngrijirea unor părinți homosexuali și au fost expuși la acest stil de viață.

Stefanowicz explică pe site-ul ei cum în copilărie a fost expusă la schimburi de parteneri între cuplurile de homosexuali, la plaje nudiste, feminitatea ei nu a fost afirmată, stilul de viață în care a crescut a rănit-o foarte mult și acum oferă ajutor, sfaturi și informații pentru alte persoane care au crescut rănite de climatul familiilor gay, climat pe care ea nu îl dorește nimănui și crede că nici legile nu ar trebui să îl susțină.

Femeie crescută de homosexuali susţine căsătoria normală

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.