Biserică și Societate / Postat pe

Biserica Adonai dezaprobă Decizia Curţii Supreme a SUA cu privire la căsătoria între persoanele gay

Biserica Adonai dezaprobă Decizia Curţii Supreme a SUA cu privire la căsătoria între persoanele gay index

Biserica Adonai din București dezaprobă Decizia Curții Supreme a SUA, din data de 26.06.2015, prin care persoanele de același sex au dreptul constituțional de a se căsători în toate Statele din America.

Potrivit viziunii bisericii noastre – Proclamăm domnia nelimitată a lui Hristos! -, fundamentată pe principiile Sfintelor Scripturi, considerăm că este de datoria noastră să atragem atenția asupra faptului că Hristos domnește și peste viața de familie, iar o societate prosperă din punct de vedere spiritual și material trebuie să aibă la bază ascultarea de Dumnezeu.

Căsătoria este rânduită de Dumnezeu între un bărbat și o femeie și orice abatere de la acest proiect divin constituie o denaturare a modului în care am fost creați să existăm, precum și o debusolare morală gravă a generațiilor viitoare.

Considerăm că iubirea față de toți semenii este esențială, dar acest lucru nu implică și acceptarea conduitelor nebiblice, cu grav impact social.

Ne exprimăm speranța că România se va delimita de astfel de decizii care lovesc în valorile morale și îndemnăm opinia publică să apere valorile creștine – care sunt tot mai atacate în ultima vreme – într-un mod respectuos, dar ferm în ce privește convingerile noastre.

Pastor, Costel Ghioancă

Biserica Adonai dezaprobă Decizia Curţii Supreme a SUA cu privire la căsătoria între persoanele gay

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.