Biserică și Societate / Postat pe

Aţi arat cu juncana Hollywood-ului!

Dragă comunitate gay, index

Vă iubim la fel cum îi iubim pe toți semenii noștri, dar nu ne faceți să credem că deviațiile voastre sunt normale!

Ați reușit să schimbați mentalitatea multor oameni pentru că ați arat cu juncana Hollywood-ului. Da, la filme se privește mult și se gândește puțin.

Ați strecurat de câteva zeci de ani personaje ”curcubeice”, chiar și în filmele cât-de-cât valoroase. La început, personajul întruchipa rolul ”ciudățelului” a ”tipului funny”, doar așa ca să mai detensioneze atmosfera unui film cu subiect strong.

Apoi, ați introdus încet, încet, personaje care să ne convingă că sunt nefericite. Că au familii și copii, dar  nu se pot exprima liber. Sunt condamnați la nefericire de către o societate prea dură cu ei. Și pe mulți i-ați convins!

Ultima lovitură, sub centură, a fost să ne convingeți că homosexualitatea este ”un dat”, ceva ce nu alegem noi, o chestiune genetică.

Și atunci, dacă oamenii nu au de ales, dacă tot sunt nefericiți, deși de altfel personaje funny și pline de viață, de ce nu? ”Argumentele” șubrede ale politicienilor și încropelile unor așa-ziși ”oameni ai religiei” nu ar fi avut un așa impact dacă nu pregăteați voi terenul, zeci de ani la rând.

Juncana virtuală și-a făcut bine treaba! Știu, e meritul vostru.

Ce rost mai au atunci aceste cuvinte? Am speranța că poate îi vor trezi pe frații mei, să refuze să mai vizioneze și să promoveze ”filme bune, presărate cu mici excepții”, filme devoratoare de neuroni și bucăți de suflet.

Pastor, Costel Ghioancă

Aţi arat cu juncana Hollywood-ului!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.