Articole / Postat pe

„Adevărat a înviat!” Ce urmează?

Am mai rupt o filă din calendar!  A trecut și Paștele acesta! Încă mai suntem în atmosferă de sărbătoare, iar în perioada care urmează continuăm să anunțăm și să confirmăm același adevăr măreț: „Hristos a înviat!”, „Adevărat a înviat!”1364656666_7212_emptytomb

Dar, ce urmează? Probabil că vom fi tentați să credem că urmează să ne întoarcem la lucrurile noastre, la rutina noastră de zi cu zi. La muncă, la școală, la facturi și rate.

Într-un sens, așa este, doar că pentru cei care s-au întâlnit cu Hristosul înviat, a început cea mai mare aventură a vieții lor. Rutina din viața lor este înghițită de o misiune posibilă: ducerea veștii despre învierea lui Hristos până la marginile pământului!

Încă din prima zi a învierii, îngerii au devenit mesagerii acestei vești, apoi femeile de la mormânt, Petru și Ioan, ceilalți ucenici și… anii au trecut până la noi. Ne aflăm în cea mai mare campanie de promovare a unei vești care a există pe pământ: Hristos este viu! Și, an de an, prin salutul pascal ni se reîmprospătează în memorie misiunea noastră.

Continuăm să ne trăim viața, dar am renunțat demult la banalitate. Noi, cei care l-am întâlnit pe Hristos avem o misiune mondială de îndeplinit.

Pentru tine, ce urmează după Paștele acesta?

Costel Ghioancă

„Adevărat a înviat!” Ce urmează?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.