Cum mă alătur

Primul lucru este să ne contactezi sau să ne faci o vizită și să stabilim o întâlnire. Suntem dornici să te cunoaștem personal, să-ți înțelegem frământările, viața și să-ți împărtășim viziunea biblică pe care o avem.

După ce vizitezi biserica noastră, vei avea o întâlnire cu pastorul bisericii. În această întâlnire ți se va explica mai pe larg viziunea noastră și ce anume credem că ești chemat de Dumnezeu să faci atunci când devii membru. Nu-ți face griji de nimic – pur și simplu e nevoie să pleci la drum înțelegând bine lucrurile.

Orice credincios trebuie să slujească în măcar o slujire concretă și să se dezvolte în abilitățile și darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu. Pe lângă creșterea spirituală, care este nenegociabilă, trebuie să creștem în zonele în care suntem dăruiți de sus. De aceea participăm la întâlniri regulate de dezvoltare a tuturor slujirilor bisericii și gândim cele mai bune soluții pentru a ajunge cu evanghelia la semenii noștri. De asemenea, pentru noi este vital să creștem și să echipăm lideri duhovnicești sănătoși pentru slujirea spirituală.