Cum mă alătur

Primul lucru este să ne contactezi sau să ne faci o vizită și să stabilim o întâlnire. Suntem dornici să te cunoaștem personal, să-ți înțelegem frământările, viața și să-ți împărtășim viziunea biblică pe care o avem.

După ce ajungem să ne cunoaștem suficient de bine și îți dorești să fii parte din această biserică, pastorii bisericii noastre vor avea o întâlnire cu tine. În aceasta îți vor explica mai pe larg viziunea bisericii și ce anume credem că ești chemat de Dumnezeu să faci dacă vrei să fii parte. Nu-ți face griji de nimic, nu e nimic stresant sau ciudat – pur și simplu e nevoie să pleci la drum înțelegând bine lucrurile și făcând un angajament clar.

Orice credincios trebuie să slujească în măcar o slujire concretă și să se dezvolte în abilitățile și darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu. Pe lângă creșterea spirituală, care este nenegociabilă, trebuie să creștem în zonele în care suntem dăruiți de sus. De aceea participăm la întâlniri regulate de dezvoltare a tuturor slujirilor bisericii și gândim cele mai bune soluții pentru a ajunge cu evanghelia la semenii noștri. De asemenea, pentru noi este vital să creștem și să echipăm lideri duhovnicești sănătoși pentru slujirea spirituală.